Csatárka és környéke.

Budapest sokak szerint Közép-Európa egyik legszebb fekvésű városa. Ezt elsősorban a Duna és a budai hegység varázslatos ölelésének köszönheti. Ebben a vonzó, szerethető környezetben ajánlunk Önnek ideális lakást az épülő 11 lakásos társasházban.

A budai hegyvidék legromantikusabb része a Rózsadomb környéke, melynek a Hármashatárhegy alján meghúzódó Pálvölgy és az egykor Zöldmál között fekvő Csatárka része, egyedülálló szépségével hívja fel magára a figyelmet. A környéken a még időben elrendelt építészeti tilalomnak is köszönhetően sok zöldterület megmenekült az elhamarkodott beépítésektől. A tengerszint feletti magasságnak, a sok zöld felületnek, és a Pilis hegység felől közvetlenül érkező friss levegőnek köszönhetően a levegő oxigénben gazdag, és nyáron hűvösebb, mint a város többi részén.

A Csatárka utcában épülő társasház fenyőfákkal díszített kertje és az attraktív, jó elrendezésű, korszerű, panorámás lakások nem csak nyugodt lakókörnyezetet nyűjtanak, hanem a környék sok zöldterületével, erdős vidékével számos kirándulási lehetőségeket biztosítanak. Sétákat, kerékpártúrákat tehetünk a környéken, gyönyörködve a hegyvidék szépségében.

A környéken időben elrendelt építészeti tilalomnak is köszönhetően sok zöld terület megmenekült az elhamarkodott, átgondolatlan beépítésektől.

Közlekedése, megközelíthetősége a város irányából igen kedvező, a környéken több buszjárat található, és gépkocsival is könnyen, gyorsan több irányból is elérhető. A bevásárlás sem okoz gondot, mivel számos bevásárlóközpont, illetve kisebb üzlet települt a környékre. A Kolosy tér is, mely Óbuda-Újlak központja, néhány percre van csak. Oktatási intézményekkel is kiválóan ellátott a környék, általános iskolák és gimnázium is van a közelben.

Cégünk dolgozói több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanfejlesztés terén. Szívesen segítünk Önnek ideális lakása megtalálásában.

Érdeklődni lehet:

SÜBA Épíési Vállalkozó KFT.
1137 Budapest, Pozsonyi út 43.III./3.
+36 1 269 5751
+36 30 942 7962
subabudapest1@t-online.hu
www.subabudapest.hu
Lengersdorff
Projektenwicklungs GmbH
Graben 12, 1010 Wien
+43 1 513 0111 DW 117
+43 1 513 0111 50
office@lpe.co.at
www.lpe.co.at
 


Alaprajzok:
Klikk a kis képekre
a megtekintéshez!
Project1 Project2 Project3